Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Υγιή όμορφα χείλη (healthy lips)

Κορίτσια γεια σας,





σήμερα θα σας μιλήσω για το μεγαλύτερο όπλο των γυναικών. Ναι μεν τα μάτια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας ναι μεν οι άντρες ελκύονται από το βλέμμα όμως η μεγάλη αλήθεια είναι ότι τα χείλη μας επηρεάζουν πολύ τη θέληση κάποιου να μας φιλήσει. Τι πιο όμορφο λοιπόν, από απαλά,ροζ,ζουμερά χείλη για φίλημα.












Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι πάρα πολύ απλό και μπορούμε να το κάνουμε όλες




Κορίτσια μην ξεχνάτε να δροσίζετε τον τα χείλη σας και να ξεδιψάτε τον ευατό σας. ΝΕΡΟ.(το νερό στον οργανισμό μας έχει μόνο θετικά αποτελέσματα γι' αυτό όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο!) Τις περισσότερες φορές τα χείλη μας σκάνε λόγω αφυδάτωσης και είναι σημάδι ότι ο οργανισμός χρειάζεται ενυδάτωση.






Απολέπιση χειλιών..Κάποια κορίτσια μπορεί να πίνουν νερό όμως να παραμένει η αφυδάτωση στα χείλη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να ξαναζωντανέψει η υφή τους. Ένας τρόπος είναι ο γνωστός με την οδοντόβουρτσα. Κάθε φορά που βουρτσίζουμε τα δόντια μας στο τέλος να μην ξεχνάμε να βουρτσίζουμε και τα χείλη μας. Με αυτήν την μέθοδο τα χείλη γίνονται σούπερ απαλά και παίρνουν ένα πολύ έντονο ζωντανό ροζ χρώμα. Ένας άλλος τρόπος είναι η ζάχαρη.Μπορείτε  και με αλάτι αλλά το αποφεύγουμε σε περίπτωση πληγών επίσης η ζάχαρη αφήνει μια γλυκιά γεύση. Τρίβουμε τη ζάχαρη με τα δάχτυλα στα χείλη μας και το ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό






Χρησιμοποιείται πάντα ένα lip balm είτε μόνο του είτε σαν βάση πριν το κραγιόν. Μπορείτε να το χρησιμοποιείται πολλές φορές ακόμα και την ώρα που χαλαρώνετε σπίτι και ακόμα βασικότερο όπου εκθέτετε το πρόσωπο στον ήλιο η στο πολύ κρύο.






Ένα πολύ καλό tip μετά το βούρτσισμα των χειλιών μας είναι η βαζελίνη. Σε πολλά κορίτσια ξέρω ότι δεν τους αρέσει το άρωμα η υφή της πάντως για τα χείλη μας είναι μια πολύ καλή φίλη








Φιλάκια πολλά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου